BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Milyonlarca lirayı halkımıza döndürdük

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal Özmural Nisan ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşimi 1. Oturumunda yaptığı konuşmada, “Geçmiş dönemde çok fazla sayıda araç kiralıktı. Biz araçları satın alarak, milyonlarca lira tasarruf edip halkımıza döndürdük” dedi. 

13 Nisan 2022 19:10
Milyonlarca lirayı halkımıza döndürdük

Nisan ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşimi 1. Oturumu İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığında gerçekleştirildi. İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal Özmural yaptığı konuşmada, “kiralık araçların bir kısmınısatın alarak ne kadar tasarruf ettiğimizi başkanımız dile getirdi.  Biz 27 milyonluk yatırımla şu an kendi araçlarımızın sahibi olduk. Üstelik şimdi o araçlar 60-70 milyon TL değerinde. Kiralamadık, satın aldık. Belediyemizin öz malı oldular. Üstelik aylık en az 3 milyon TL’lik de tasarruf sağladık. Sizin kiralayarak başkasına verdiğiniz rantı, biz araç satın alarak halkımıza çevirdik. Keşke istediğimizde 52 milyon yetki verseydiniz de şimdi tüm araçlarımızı satın almış olsaydık ve bu sayede daha çok tasarruf edebilirdik” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.