BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet: Barınak için 1,5 yıldır bakanlığınızdan haber bekliyoruz

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet Nisan ayı Meclis Toplantısında, AKP’li meclis üyelerinin “Barınak yapılacaktı, yapılmadı” söylemlerine cevap verdi. Hürriyet, “Barınak için 1 buçuk yıl önce başvurduk, imzada bekliyor. Bir zahmet bakanlığınıza söyleyiverin” dedi. 

13 Nisan 2022 21:05
Hürriyet: Barınak için 1,5 yıldır bakanlığınızdan haber bekliyoruz

İzmit Belediyesi Nisan ayı Meclis Toplantısında 2021 yılı Faaliyet Raporu görüşüldü. AKP’li meclis üyelerinin barınak konusunu açması üzerine başvurularını 1 buçuk yıl önce yaptıklarını belirten İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet şu açıklamaları yaptı: Barınak, barınak diyorsunuz. O zaman bir zahmet şu bakanlığınıza söyleyiverin. 1,5 yıl önce barınak için başvurduk. 6 aydır bakan yardımcısının önünde imzada bekliyor. Bir buçuk sene oldu. Barınak için yer bekliyoruz. 

MAZERET ÜRETMİYOR, TESPİT YAPIYORUZ

Kendi belediyelerinize bakanlıklarınız takır takır yapıyor. Bize geldiği zaman, bütün muhalefet belediyelerine geldiği zaman bekliyoruz. 1 buçuk yıldır bekliyoruz. Barınak için destek bekliyorum. Ocak ruhsatı istedik. Bir seneden fazladır bekliyoruz. Cevap vermediğimiz önerge yok. Mazerete üretmek diyorsunuz. Biz mazeret üretmiyor, bu kadar olumsuz koşullara rağmen neleri yaptığımızı anlatıyoruz. Mazeret değil, tespit yapıyoruz. Karşılığında da ne çözümler üretmişiz faaliyet raporunda da uzun uzun anlattık. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.