BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Tanış: İspatı olmayan karalamalarla, meclisi oyalamayın 

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Orhan Tanış Kocaeli Büyükşehir Belediye meclisinde yaptığı konuşmada AKP’li meclis üyelerinin gündem dışı konulara değinerek İzmit Belediyesini eleştirmesine dair yaptığı konuşmada, “Bu soruların herhangi bir ispatı var mı? Yok.” dedi. 

15 Nisan 2022 16:37
Tanış: İspatı olmayan karalamalarla, meclisi oyalamayın 

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Orhan Tanış Kocaeli Büyükşehir Belediye meclisinde yaptığı konuşmada AKP’li meclis üyelerinin gündem dışı konulara değinerek İzmit Belediyesini eleştirmesine dair kısa bir açıklama yaptı. Tanış konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Biz gündeme ve konuya odaklanıp onun dışına çıkmamaya çalışıyoruz. Arkadaşımız birçok soru sordu. Bu soruların Büyükşehir Belediyesi ile bir ilgisi var mı? Bu soruların herhangi bir ispatı var mı? Bu konuda yargıya gitmişler mi? Yok. Burada sadece siyaset yapmak için kendi düşünesini açıkladı. Bizim için bir değeri yok bu sözlerin.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393