banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Karadayı’ya Kocaeli'de yoğun ilgi

Kısa bir süre önce Bulgaristan'da Cumhurbaşkanlığına aday olan ve aldığı oy oranı ile 3’ncü sıraya yerleşip, Türklerin göğsünü kabartan Hak ve Özgürlükler Partisi Genel Başkanı Mustafa Karadayı Pazar akşamı İzmit’te göçmenler ile buluştu.  

18 Nisan 2022 20:21
Karadayı’ya Kocaeli'de yoğun ilgi

Hak ve Özgürlükler Hareketinin Marmara Bölge temsilciliğin düzenlediği iftar programına katılan HÖH Genel Başkanı Mustafa Karadayı, seçim çalışmalarında sunulan destek için göçmenlere teşekkür etti.

İzmit Antikkapı Restoranda düzenlenen iftar davetine HOH Genel Başkanı Mustafa Karadayı,nın yansıra;  Genel Başkan Yardımcıları Hasan Azis (aynı zamanda Kircali Belediye Başkanı), Ahmet Ahmedov, Kırcaali Milletvekili Pavlin Kristev, Burgaz Milletvekili Sevim Ali, Fatma Ramadan, Eşref Eşref, Ruen Belediye başkanı İsmail Osman, Macarova Belediye Başkanı Ercan Yusuf, Şumnu il Başkanı Aysel Rufad, Burgas il başkanı Ahmet Süleyman, Kırcaali İl Başkanı Resmi Murad, Haskovo il başkanı Mehmet Ataman katıldı.  

Ev sahibi olarak HÖH Marmara Bölge temsilcisi Lütfi Özgür, Kocaeli Bulgaristan Göçmenleri Dernek başkanları ve temsilcilerin ev sahipliği yaptığı organizasyona Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile özel davetliler iştirak etti. 

BULGARÍSTAN GÖÇMENLERÍ DERNEKLERİNDEN İFTARA YOĞUN KATILIM 
İ
ftara Kocaeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) İlhan Topaloğlu başkanlığında dernek yöneticileri, Gebze Balkan Türkleri Derneği başkanı Hüseyin Aksu ve yönetimi, Tüm Balkan Dernekleri Başkanı Prof. Dr. Mustafa Dülger ve yönetimi  ayrıca Sakarya, İstanbul, Eskişehir ve Yalova illerin göçmen dernek başkanları katılım sağladı. 

KARADAYI TEŞEKKÜR ETTI

Göçmenlere hitap etmekten ve onlarla bir araya gelmiş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Başkanı Mustafa Karadayı, "Mücadelemizin her aşamasında sizlerin varlığı ve desteği bizler için en önemli moral kaynağı oldu. Partimize duyduğunuz güven ve destekten dolayı gururlandık. Güveninize layık olacağız. Seçimlerdeki çalışmalarınızdan dolayı şükranlarımızı sunmak için buradayız. Sizin buradaki çabalarınız bizim için çok önemli. Körfez temsilcilerimize, sandık görevlilerimize ve oy kullanan vatandaşlarımıza müteşekkiriz.” diyerek teşekkür etti. İftar Programında Kocaeli Valisi Seddar Yavuz konuşmasında ” Dünyanın neresinde olursa olsun zulme uğrayan Türk ve Müslümanların son adresi Türkiye’dir. Ulus olarak yanındayız. Siz evladı Fatihansınız. Sizin ana yurdunuz burasıdır. Ne zaman zorda kalırsanız ülkemizin sınırları açıktır” dedi. İftar sonrasında Kocaeli Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ilhan Topaloğlu HÖH Genel Başkanı Mustafa Karadayı’ya bir plaket sundu. Karadayı ve HÕH Temsilcileri, göçmenlerle hasret giderirken, tarihi buluşmanın anısına katılımcılar bol bol resim çektirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393