banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sahurunu öğrenci evinde yaptı

CHP’li gençlerin Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde başlattığı “soframızı size getiriyoruz” kampanyası hız kesmeden devam ediyor.  

18 Nisan 2022 10:30
Sahurunu öğrenci evinde yaptı

Gençlik kolları öğrenci evlerini ziyaret ederek hazırlamış oldukları yemekleri öğrencilerle paylaşıyor yardımlarda bulunuyor. Kocaeli Gençlik Kolları’ da ilçeleriyle birlikte öğrenci evleri ziyaretleri yaparak iftar programları düzenliyor.  

İZMİT’ TE SAHUR YAPTI

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik ve Marmara Bölge Sorumlusu Caner Arduç’ ta dün akşam Yalova’ da gerçekleştirilen Üniversite Temsilcileri Buluşmasının ardından İzmit’e gelerek Kocaeli Üniversitesi öğrencileri Duru, Ecren ve Özlem’ in evlerine misafir oldu. Öğrencilerle birlikte Sahurunu yapan Genel Başkan üniversite ile ilgili sorunları dinleyerek CHP İktidarında Gençlerin hak ettiği değeri göreceğini anlattı. Gece 03:30’ da ev ziyaretini gerçekleştiren Genel Başkan ve Marmara Sorumlusu Caner Arduç’ a İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar ve İzmit Gençlik Kolları Başkanı Burak Akbulut’ ta eşlik etti. Sahur Programının ardından gençlik kolları genel başkanı Gençosman Killik’ in MYK Toplantısı İçin Bu sabah Ankara’ ya hareket edeceği öğrenildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.