banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bakan Kurum’dan Cedit’te kira yardımı açıklaması

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bugün ilimize geldi. Gebze’den başlayarak çeşitli temaslarda bulunan Bakan Kurum İzmit’te Kentsel Dönüşüm Projesi’nin gerçekleştirileceği Cedit Mahallesi’ne de gitti. 

18 Nisan 2022 04:04
Bakan Kurum’dan Cedit’te kira yardımı açıklaması

Bakan Kurum’a Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AKP Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, İlyas Şeker, Sami Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın gibi isimlerde eşlik etti.

Bakan Kurum, kentsel dönüşüm kapsamında çalışmaların sürdüğü Cedit Mahallesi’n de şöyle konuştu: 

Buraya 1105 konut yapacağız. İzmit’e değer katan konutların temellerini bu yıl atacağız. 2023 yılında tamamlayarak teslim edeceğiz. Kura yardımlarını 3+1 konutlar için 1300 liraya çıkartıyoruz. Bittiği zaman Büyükşehir Belediyemizle evlerimizi teslim edeceğiz. Bu süreçte tüm vatandaşlarımızla istişare ettik. Tüm ilçelerimizde riskli alanları etap etap yapacağız.

Bugün Cedit halkı için yeni bir başlangıç. Yeni Cedit için ilk temeli atmış olduk. Deprem ve kentsel dönüşüm ile mücadelede her ilçemizde projelerimizi yaparak Kocaeli’ye depreme hazırlıklı hale getireceğiz. Cedit konutlarımız halka hayırlı olsun.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.