banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Emek örgütlerinden Başkan Hürriyet’e 1 Mayıs daveti

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB 1 Mayıs Hazırlık Komitesi İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret ederek  Başkan Hürriyet’i 1 Mayıs mitingine davet ettiler. 

19 Nisan 2022 18:31
Emek örgütlerinden Başkan Hürriyet’e 1 Mayıs daveti

DİSK Bölge Temsilcisi Vedat Küçük, KESK Dönem Sözcüsü Erdal Karakuş, Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Mehmet Ali Elma, Eğitim Sen Kocaeli Şube Başkanı Suphi Yıldırım ve MMO Birim Sorumlusu M. İlke Bişkin’den oluşan 1 Mayıs Hazırlık Komitesi İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret ettiler. 

MİTİNGE DAVET

Emek örgütlerinin temsilcileri misafirperverliğinden dolayı Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini ileterek 1 Mayıs Mitingini Anıtpark’ta gerçekleştireceklerini bildiler. Temsilciler ayrıca Hürriyet’i 1 Mayıs mitingine davet ettiler. 

“EMEKÇİNİN YANINDAYIZ”

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de sendika temsilcilerine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman emeğin ve emekçinin yanında olduğunu vurguladı ve çalışmalarında başarılar diledi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393