BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, hemşireleri ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Türk Hemşireler Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Muhsine Es ve yönetimini makamında ağırladı 

20 Nisan 2022 21:55
Başkan Hürriyet, hemşireleri ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Türk Hemşireler Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Muhsine Es ve yönetim kurulu üyeleri Kevser Artun ile Filiz Önen Uyar ile makamında bir araya geldi. Geçtiğimiz aylarda yapılan kongrede seçilen Türk Hemşireler Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Muhsine Es, Başkan Hürriyet’e pandemi döneminde sağlık çalışanlarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Muhsine Es ayrıca Başkan Hürriyet’i 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası etkinliklerine davet etti. 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TAM DESTEK

Sağlık çalışanlarının pandeminin kahramanı olduğunu belirten Başkan Hürriyet, sağlık çalışanlarına her zaman destek olmayı sürdüreceklerini kaydetti. Başkan Hürriyet, nazik ziyaretleri ve davetleri için de Türk Hemşireler Derneği Kocaeli İl Temsilcisi Muhsine Es ve yönetimine teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.