BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Saadet Partisi il yöneticileri Kandıralılar Derneği’nde

Av. Zafer Mutlu Başkanlığındaki Saadet Partisi Kocaeli İl yöneticileri, 15.Başkanını seçen ve 29. Kuruluş yılını kutlayan Kocaeli Kandıralılar Derneği’ni ziyaret etti. 

20 Nisan 2022 04:18
Saadet Partisi il yöneticileri Kandıralılar Derneği’nde

Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Sinan Yolcu, Başkan Vekili Salim Yaşar, Başkan Yardımcısı Erdal Baykara, Danışma Kurulu üyesi Ali Kocatürk ve Hakan Saltık’ın hazır bulunduğu ziyarete; Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Zafer Mutlu, İl Başkan Yardımcıları Halil Kayın ve Ayhan Altıntaş ile Başiskele Belediye Meclis Üyesi Kadir Öztonga katıldı.

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Zafer Mutlu; “Sinan kardeşim çok eski bir tanıdığımız. Mutlaka başarılı olacaktır. Kocaeli Kandıralılar Derneğin 15. Başkanı seçilen Sinan Yolcu kardeşimi tebrik eder, Derneğin 29. Kuruluş yılını da kutlarım.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.