BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İYİ Parti İzmit Ramazan'da kapı kapı geziyor

İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe yöneticileri, Mahalle Başkanları, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile koordineli şekilde mahallerde çalışmaya devam ediyor. 

21 Nisan 2022 13:20
İYİ Parti İzmit Ramazan'da kapı kapı geziyor

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı saha çalışmalarında Ramazan ayı sebebiyle ihtiyaç sahibi ailelere ulaşıyor. Mahallelerde vatandaşlara pide ikramında bulunarak vatandaşın halini hatrını soruyor. Şehrimize üniversite okumaya gelen gençlerle iftar programlarında bir araya geliyor.

Ramazan ayı programları ile alakalı bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz "İYİ ailemizle birlikte Ramazan ayında çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik şartlarda vatandaşlarımız zor günler geçiriyor. Bizler İYİ Parti olarak elimizden geldiğince vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. İzmitimizde yöneticilerimizle, mahalle temsilcilerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ile ihtiyaç sahibi aileleri tespit ettik. İl Başkanlığımızın destekleri ile koli dağıtımı ve mahallerde pide ikramında bulunduk.  Yaklaşık 300 koli ve 800 pide dağıttık. Üniversiteli gençlerimizle iletişime geçerek onların evlerine misafir olarak iftar yaptık. Polis haftasında Polis teşkilatımızla sahur programında bir araya geldik. Halkımızla sürekli içe içe olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393