banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaelili mimarlar Ankara’daki genel kurula katıldı

TMMOB Mimarlar Odası 46. ve 47. Dönem Bilirkişilik ve Gayrimenkul Değerleme Komitesi Üyeliği ile Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi 9. ve 10. dönem Soruşturma ve Uzlaştırma Kurulu Üyeliği ve Üst Kurul Delegesi görevlerinde bulunan, halen 11. Dönemde de Kocaeli Şube Soruşturma ve Uzlaştırma Kurulu Üyeliği görevini yürüten, Üst kurul delegesi Yük. Mimar Sinan Kayakıran Onur Kurulu Yedek üyesi seçildi.  

21 Nisan 2022 12:46
Kocaelili mimarlar Ankara’daki genel kurula katıldı

Bölgemiz Mimarlarını Genel Merkezde temsil edecek olan Sinan KAYAKIRAN’ ı Kocaeli Şube Başkanı Alper Dülger ile Şube Yönetim Kurulu tebrik etti ve yeni görevinde kendisine başarılar diledi. 
 
SAKARYA ARTIK BİR ŞUBE

48. Olağan Genel Kurulda TMMOB Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’ne bağlı Sakarya Temsilciliğinin de Şube olması oylandı. Faaliyetlerine uzun zamandır temsilcilik olarak devam eden temsilciliğin bekleyişi Pazar gecesi 01.30’da yapılan oylamayla son buldu. Delegasyonun gece geç saatlere kadar salonda beklediği ve desteklerini esirgemediği görüldü. Oylama sonucunda şube olması kesinleşen Mimarlar Odası Sakarya Temsilciliği’ni Kocaeli Şube önceki dönem başkanları Yalçın Ergen ve Füsun Yılmaz Deniz yalnız bırakmadı. 11. Dönem Mimarlar Odası yönetimi de Sakarya Temsilcilik yönetimi ve üyelerini tebrik ederek başarılar diledi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.