banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refah Partisi’nde kongre heyecanı

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Teşkilatı’nın kongresi 15 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Mevcut Başkan Mehmet Aras’ın yaklaşım tarzı ile çalışma biçiminden rahatsız olan ve artık değişim şart diyenler Mustafa Can’ın etrafında toplandılar. 

21 Nisan 2022 05:59
Yeniden Refah Partisi’nde kongre heyecanı

Yeniden Refah Kocaeli eski il yöneticisi Mustafa Can’ın liste oluşturma çalışmalarının tamamlandığı ve ekibiyle birlikte önümüzdeki günlerde iftarda bir araya geleceği öğrenildi. 

Bilindiği gibi 15 Mayıs’taki kongreye Genel Başkan Fatih Erbakan’da katılacak. Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan Mustafa Can ‘Kocaeli’de kim kazanırsa kazansın kazanan Yeniden Refah Partisi olacak. Tek hedefimiz Kocaeli’yi yeniden Milli Görüş’ün kalesi yapmak dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.