banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Çarşısı Ramazan kolilerine büyük ilgi

İzmit Çarşısı’nda yerini alan Çınar Halk Market’in hazırladığı uygun fiyatlı Ramazan kolileri vatandaşlardan büyük ilgi görüyor 

22 Nisan 2022 14:57
İzmit Çarşısı Ramazan kolilerine büyük ilgi

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü faaliyetleri arasında yer alan, doğa ve insan dostu yerel üreticileri bir araya getiren İzmit Çarşısı, Çınar Halk Market tarafından hazırlanan ramazan kolilerini kampanyalı fiyatlar üzerinden satışa sundu. Kuru bakliyattan kahvaltılıklara birçok doğal ürünün bulunduğu ramazan kolileri internet üzerinden kolayca ve güvenle satın alınabiliyor. Satın alınan yardım kolileri, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından teslim alınarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. 

NASIL DESTEK OLABİLİRİM?

Siz de Ramazan ayında ihtiyaç sahibi olanlara güvenilir yoldan destek olmak veya kampanyalı fiyatlardan kendiniz yararlanmak isterseniz, https://good4trust.org/carsi/urunler/cinar_halk_market_ramazan_kolisi-5623633773 adresinden ramazan kolisi satın alabilirsiniz. Satın aldıkları gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine bağışlamak isteyen vatandaşlar teslimat adresi kısmını doğrudan ulaştırılmak istenilen kişinin adresini yazabilir ya da “İhtiyaç sahibine ulaşmasını istiyorum” yazarak gıda kolilerinin Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmasını sağlayabilir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.