BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Hürriyet, İstiklal Marşı’nı ezbere okuyan 4 yaşındaki Beren ile buluştu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kendisini ziyaret ederek 10 kıtasını da ezberlediği İstiklal Marşı’nı okuyan 4 yaşındaki Elif Beren Güzel’i tebrik etti 

23 Nisan 2022 03:43
Başkan Hürriyet, İstiklal Marşı’nı ezbere okuyan 4 yaşındaki Beren ile buluştu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 102. yılında minik Elif Beren Güzel ile bir araya geldi. Körfez ilçesinde ikamet eden Hasan ve Hatun Güzel çiftinin kızları 4 yaşındaki Elif Beren Güzel, annesi ve babasıyla birlikte Başkan Hürriyet’i ziyaret etti. Geçtiğimiz Mart ayında Elif Beren’in İstiklal Marşı’nı okuduğu videosunu sosyal medyada paylaşarak minik kızın başarısını duyuran Başkan Hürriyet, bu kez de Güzel ailesini makamında ağırladı.

HÜRRİYET AYAKTA ALKIŞLADI

Başkan Hürriyet, Elif Beren Güzel ile uzun süre sohbet ederken, 4 yaşındaki Elif 10 kıtasını da ezberlediği İstiklal Marşı’nı duygulu bir şekilde okudu. İstiklal Marşı’nı ezbere okuyan minik Elif Beren’i ayakta alkışlayan Başkan Hürriyet, Elif Beren’e Nutuk ve Beyaz Zambaklar Ülkesinde kitaplarının yanı sıra bir de bisiklet hediye etti. Başkan Hürriyet, çok güzel bir performans sergileyen Elif Beren Güzel başta olmak üzere annesi Hatun Güzel ve babası Hasan Güzel’i tebrik etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393