banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet’ten, ünlü müzik grubuyla Kocaelispor camiasına büyük sürpriz

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle ünlü bir müzik grubu tarafından Kocaelispor için yeniden uyarlanan meşhur şarkıyı kimin seslendireceği, 24 Nisan Kocaelispor’un 56. kuruluş yıldönümü ve Dünya İzmitliler Günü’nde açıklanacak. 

24 Nisan 2022 22:57
Hürriyet’ten, ünlü müzik grubuyla Kocaelispor camiasına büyük sürpriz

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle ünlü bir müzik grubu tarafından Kocaelispor için yeniden uyarlanan meşhur şarkıyı kimin seslendireceği, 24 Nisan Kocaelispor’un 56. kuruluş yıldönümü ve Dünya İzmitliler Günü’nde açıklanacak

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, kentin sembolü Kocaelispor’un 56’ncı kuruluş yıl dönümü ve Dünya İzmitliler Günü sebebiyle 24 Nisan’da İzmitlilere bir hediye vermeye hazırlanıyor. Sürpriz bir müzik grubu tarafından seslendirilen ve Kocaelispor için yeniden uyarlanan meşhur şarkıyı kimin seslendireceği, lig mücadelesinde önemli rol oynayan Kocaelispor-Manisaspor maçının da olduğu 24 Nisan Pazar günü Dünya İzmitliler Gününde Kocaelispor Camiası ve tüm Kocaeli halkıyla paylaşılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416