banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refahlılar kıraathanede MHP’li Köse ile karşılaştı

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanlığı Ramazan çalışmalarının sonuncusunu İzmit merkezinde gerçekleştirdi.  

26 Nisan 2022 12:47
Yeniden Refahlılar kıraathanede MHP’li Köse ile karşılaştı

Program kapsamında Ramazan ayının başından bugüne yüzlerce kafe ve kıraathane ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaret edilen mekânlarda halka partinin projeleri anlatıldı, halkın dertleri dinlendi. İl başkanı Mehmet Aras’ın sandalye üzerinden yaptığı konuşmaları vatandaşlar ilgi ile takip etti. Aras’ın konuşmalarını sık sık alkışlarla kesildi. Aras vatandaştan oy sözü aldı. Vatandaşa hizmet sözü verdi. 

ARAS’ I DİNLEYENLER ARASINDA SÜPRİZ İSİM

Aras’ın konuşmasını dinleyenler arasında 21. Dönem MHP Kocaeli milletvekili Kemal Köse’ de vardı. Konuşma sonrasında Köse, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras’ a çay ikram etti. İkili ülkenin mevcut durumu hakkında görüş alışverişinde bulundular. Yeniden Refah Partisinin sürpriz yükselişi üzerine konuştular.

Halkla kucaklaşma programı sonrasında basına açıklama yapan il başkanı Mehmet Aras, Ramazan ayı başından bu yana devam eden halkla kucaklaşma programlarımızın sonuncusunu bu akşam İzmit ilçemizde yaptık. Bu programlar neticesinde partimizin halktaki karşılığını daha iyi görme imkânına kavuştuk. Yeniden Refah Partisi bu ülkenin yükselen değeridir. Bu programlar tamamlanmış olsa da halkımızla birlikte olmaya devam edeceğiz dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.