BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Mustafa Can’dan Yeniden Refahlılara mesaj

15 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl kongresinde İl Başkanlığı’na aday olduğu ilan eden Mustafa Can iddialı konuştu. 

28 Nisan 2022 16:50
Mustafa Can’dan Yeniden Refahlılara mesaj

Mustafa Can’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle:

Kocaeli’yi Yeniden Milli Görüşün ve Yeniden Refah Partimizin kalesi yapacağım. Bu iddialı çıkışımı bir kez daha yeniliyorum. 

1- 1+12 yi başaracağız. Demem odur ki Büyükşehir ve 12 ilçeyi kazanacak güçlü ilçe teşkilatları kuracağız. 

2- Kocaeli Milli Görüşün kalesiydi yine olacak 

3-Önümüzdeki ilk genel seçimlerde Kocaeli’de oylarımız Türkiye ortalamasının en az üç katı olacak Eğer başaramazsam görevi Genel başkanıma iade edeceğim. 

15 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Yeniden Refah Partisi Kocaeli 2. nci kongremiz tam bir şölen havasında kucaklaşma ile gerçekleşecektir ve Yeniden Refah Partisi kazanacaktır. 

Aylardır süren yönetim kurulu oluşturma gayretlerimiz neticelenmiş yönetim kurulumuz tamamlanmıştır. İftar programlarımız mütevazi olarak devam etmekte çay sohbetleriyle sürmektedir. 

Şu bilinmelidir ki kongrede kazanan hangi aday ve liste olursa olsun birbirini kucaklayacak omuz omuza Yeniden Refah Partimizin başarısı için çalışacaktır. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.