BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ayazma mahallesi sakinleri iftarda bir araya geldi

İzmit Ayazma Mahallesi sakinleri iftar sofrasında bir araya geldi 

28 Nisan 2022 05:57
Ayazma mahallesi sakinleri iftarda bir araya geldi

Ayazma Mahallesi sakinleri, dün akşam Kocaeli İlahiyat Eğitim ve Araştırma Derneği, Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürlüğü ve Ayazma Muhtarlığının organize ettiği iftar organizasyonunda bir araya geldi.  Ayazma Mahallesi Kapalı Pazar yerinde gerçekleşen iftar organizasyonuna Kocaeli İlahiyat Eğitim ve Araştırma Derneği Başkanı ve İzmit İlçe Eski Müftüsü Süleyman Küçük, Kocaeli İl Göç İdaresi Müdürü Mehmet Erkoç, Ayazma Mahalle Muhtarı Fırat Çiçek, Tepeköy Mahalle Muhtarı Celalettin İçöz başta olmak üzere yaklaşık 2 Bin 500 mahalle sakini katıldı. 

ÇİÇEK, “İYİ Kİ VARSINIZ”

Muhtar Çiçek, mahalle iftarına katılan Ayazma Mahallesi sakinlerini tek tek ziyaret ederek sohbet etti. Dualar eşliğinde gerçekleşen iftar programında davetimize katılan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan muhtar Çiçek, "Mübarek ayda genç yaşlı zengin fakir ayrımı olmaksızın bir aile gibi aynı sofranın etrafında buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah birliğimizi daim eylesin. Rabbim hepimizi Ramazan Bayramı'na eriştirsin. İyi ki varsınız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.