BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi’ne kültür varlığı bağışları bekleniyor

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Atatürk Evi’nde kurmayı planladığı ‘Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi’ için vatandaşların obje, eser, evrak, belge, fotoğraf, efemera gibi kültür varlığı bağışlarını bekliyor 

28 Nisan 2022 10:48
Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi’ne kültür varlığı bağışları bekleniyor

İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Atatürk Evi’nde kurmayı planladığı ‘Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi’ için vatandaşlara bağış çağrısı yaptı. Bu bölgede yaşamış ve Milli Mücadele’de rol almış kahramanlarımıza ait her türlü kültür varlığının yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılmasını önemseyen İzmit Belediyesi, Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi için obje, eser, evrak, belge, fotoğraf, efemera gibi kültür varlığı bağışlarını bekliyor.  

DÜŞMAN İŞGALİ’NDE KURTULUŞUNUN 101’İNCİ YILINDA

İzmit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yılında faaliyete geçirilmesi planlanan Atatürk ve Milli Mücadele Anı Evi’nde kültür mirasımız tarihsel bir bütünlük içerisinde vatandaşların ziyaretine sunulacak. Milli mücadele dönemine ait kültür varlıklarının sandıktan çıkarılması çağrısında bulunan İzmit Belediyesi, eserlerin milli mücadele ruhuyla sergilenmek üzere vatandaşların bağışlarını bekliyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.