BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İYİ Parti İzmit Mahalle Başkanları ile bir araya geldi

Ramazan ayında birçok vatandaşa ulaşan, kapı kapı gezerek vatandaşların ihtiyaçlarına destek olan İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı bu kez Ramazan Ayının son günlerinde mahalle başkanları ile iftar programında bir araya geldi. 

29 Nisan 2022 01:10
İYİ Parti İzmit Mahalle Başkanları ile bir araya geldi

İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nusret Acur, Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Yıldız, il ve ilçe yönetim kurulu ve mahalle başkanlarıyla iftar yemeği ardından verimli bir toplantı gerçekleştirdi.

Mahallelerdeki sorunlar ve çalışmalarla ilgili konuların konuşulduğu iftar programında, İl Başkanı Şanbaz Yıldız 26 Mayıs Perşembe günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İzmit’e geleceğinin bilgisini verdi ve yapılacaklarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393