BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yenişehirliler o projeye karşılar 

İzmit Yenişehir Mahallesi sakinleri İzmit Belediyesi tarafından evlerinin dibine yapılması planlanan çim halı saha nedeni ile bozulan huzurlarını geri istiyor. 

29 Nisan 2022 02:55
Yenişehirliler o projeye karşılar 

İzmit Belediyesi tarafından Bekirderespor Kulübüne tahsis edilmek üzere İzmit Kaymakamlığı yanı, Asilkent,  Bostanlı ve Yeşil Sokak kesişim noktasında yapılmak istenen sentetik çim halı saha bölge sakinlerinin huzurunu bozdu. 

Daha önceden çocuk parkı yapılan alan, parkın İzmit Belediyesi tarafından bozulmasının ardından sentetik çim halı saha yapılmak üzere ihaleye çıkarıldı. Mahallenin tam ortasında gece yarılarına kadar gürültü patırtı ve bağırma sesleri duymak istemeyen mahalle sakinleri, yıllardır yaşadıkları sakin ve huzurlu ortamlarının bozulmaması talebi ile seslerini İzmit Belediye Başkanı Fatma Hürriyet Kaplan’a duyurmaya çalışıyor. Mahalle sakinleri projenin cephanelik parkına yapılmasının çok daha uygun olacağını belirtiyor.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Hürriyet Kaplan’a ulaşma ve görüşme talepleri kabul edilmeyen ve muhatap bulamayan mahalle sakinleri, topladıkları imzaları İzmit Kaymakamlığı ve İzmit Belediyesine sundu. Dilekçelerinde projenin durdurulması talebini yineleyen Mahalle sakinleri, asıl projede yeşil alan, yeni park ve deprem toplanma yeri olan bölgenin eski haline, çocuk parkı, oyun setleri, oturma ve dinlenme alanı olarak yeniden düzenlenmesini talep ediyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.