banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Başkan Yıldızlı’dan Ramazan Bayramı mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.  

01 Mayıs 2022 16:58
Başkan Yıldızlı’dan Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Yıldızlı yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“Paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel duygularla yaşandığı Ramazan Bayramı’nı ne yazık ki bu yıl da buruk bir şekilde karşılıyoruz. Ekonomik buhranda canıyla cüzdanı arasında sıkışan vatandaşlarımız, zamlı faturaları ödeyemeyen esnafımız, iktidarın açlık sınırının altında verdiği ücretlerle kaderine terk ettiği halkımız zorlu günlerden geçiyor. Dilerim ki bu Ramazan Bayramı, tüm insanlık için barış ve huzur getirecek adımların atılacağı günlerin müjdecisidir. Dilerim ki bayram kul hakkı yiyenlerin, mazlumları darda bırakanların hesap vereceği günlerin müjdecisidir. Dilerim ki bu bayram tüm insanlığın iyiden ve adaletten yana olmak için uyanışına vesile olur. Ramazan Bayramı’nız mübarek olsun”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393