banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Şanbaz Yıldız’dan bayram mesajı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. 

01 Mayıs 2022 13:23
Şanbaz Yıldız’dan bayram mesajı

Mesajında bütün güzelliklerin hayatımızda yeniden yer bulması temennisinde bulunan Yıldız, "Bugün milletçe, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan mübarek Ramazanı Şerif’i idrak ederek bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. 

Pandemiden dolayı bir süre içimiz buruk bayramlar geçirdik. Bu zor zamanların ardından yeniden kavuştuğumuz sağlıklı ve yasaksız günlerle yine yan yana, diz dize kutlayacağımız bayrama ulaştık.

Ramazan ayında yaptığımız iftar programları, mahalle ziyaretleri ile hemşehrilerimiz ile iç içe olmaya, rahmet ayı Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşamaya gayret gösterdik. Bu buluşmalarda ayrıca hemşehrilerimizin fikirlerinden istifade ettik, dostluk ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirdik. Yaptığımız iftarlarla toplumun her kesiminden hemşehirlerimizle bir araya geldik ve sevgi bağlarımızı kuvvetlendirdik.

Bu duygu ve düşüncelerle İslam Alemi’nin, Aziz Milletimizin ve  Kocaelili hemşehrilerimin Mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın bütün insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.