BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Deva Çayırova’dan Ramazan Bayramı mesajı

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.  

01 Mayıs 2022 05:29
Deva Çayırova’dan Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Saraç açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

Mübarek üç ayların sonuncusu Ramazan-ı Şerif ayını hep birlikte yaşadık ve 02 Mayıs Pazartesi günü Ramazan Bayramını kutlayacağız. Ülkemiz ve bölgemiz ekonomik kriz sebebiyle çok ağır ve zor bir dönemden geçiyor. Her geçen gün derinleşen ve kronikleşen ekonomik kriz hayatımızın her aşamasını olumsuz yönde etkiliyor. 

Bütün bu olumsuzluklara rağmen hiç bir vatandaşımız endişeye ve umutsuzluğa kapılmasın çünkü; Deva iktidarında bütün bu olumsuzlukları geride bırakacağımız bayramları ‘’Bayram’’ gibi kutlayabileceğimiz insan onuruna yakışır bir ilçede ve ülkede yaşayabileceğimiz günler çok yakın. Bu vesile ile vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını tebrik ederim. Bayramımızın ülkemizin ve insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını temenni ederim…

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.