BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Haydar Akar’dan bayram mesajı

TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. 

01 Mayıs 2022 19:04
Haydar Akar’dan bayram mesajı

İşte o açıklamanın içeriği: 

Birlik ve beraberliğimizin en güzel sembollerinden olan Ramazan Bayramını hep birlikte karşılamanın sevinci ve mutluluğu içindeyiz. Toplumumuz için büyük anlam taşıyan bayramlar sevginin, umut ve coşkunun yaşandığı birlik, paylaşma ve hoşgörünün en güzel sergilendiği özel günlerdir. 

Bayramların getirdiği barış, huzur ve kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeliyiz. Özellikle bayram günlerinde, bugünlerin kazandırdığı alışkanlıkla tüm hayatımızda iyiye ve güzele yönelmeli, insanlara hoşgörüyle yaklaşmalıyız. Bizleri bir arada tutan değerlerimize sahip çıkmalı, birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Ülkemiz kaynaklarının adil paylaşıldığı, kimsenin yoksulluk ve sefalet içinde olmadığı, üretimin tüketimden fazla olduğu, emeğin değer bulduğu, hak, hukuk, adalet ve eşitliğin sağlandığı, güvenlik kaygısı ve gelecek endişesinin taşınmadığı, herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı mutlu bayramlar temenni ediyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.