BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan 1 Mayıs’ta işçilere eşlik etti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 1 Mayıs kutlamalarına katılarak işçi kenti Kocaeli’nin bayramını kutladı. 1 Mayıs komitesi de kutlamalara destek veren İzmit Belediyesinin emekçilerine teşekkür etti. 

01 Mayıs 2022 20:25
Başkan 1 Mayıs’ta işçilere eşlik etti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle bir araya gelen binlerce işçiye eşlik etti. Miting öncesi Doğu Kışla Parkı’nda işçilerle bir araya gelen Başkan Hürriyet, tüm işçileri tek tek selamlayarak bayramlarını kutladı. Başkan Hürriyet, sendika temsilcileri ve işçilerle birlikte Anıt Park’a yürüdü. 

İZMİT BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

1 Mayıs Tertip Komitesi, 1 Mayıs kutlamalarının gerçekleştiği Anıt Park’ta sahne kurulumu ve teknik ihtiyaçların giderilmesinde katkıda bulunan İzmit Belediyesi emekçilerine teşekkür etti. Alanda konuşmaların ardından işçiler, şarkılar ve türküler eşliğinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü doyasıya kutladı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.