banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vali Yavuz’dan bayram mesajı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. 

02 Mayıs 2022 15:16
Vali Yavuz’dan bayram mesajı

İşte o açıklamanın içeriği:

Bolluk, bereket ve huzurun doyasıya yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin doruk noktasına ulaştığı bir Ramazan ayını daha tamamlayarak; birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, hoşgörü, yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma gibi vasıflarla toplumsal barışımızın daha da güçlenmesine vesile olmasını umduğumuz Ramazan Bayramı’na huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar, insanları birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları onaran ilahi bir armağandır. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları ziyaret edip, onlara maddi ve manevi desteklerde bulunarak sevindirmek manevi duygularımızı güçlendirecektir.

Bu özel günleri fırsat bilerek, aile büyüklerimiz ve yakınlarımız başta olmak üzere, muhtaç insanlar ile öksüz ve yetim çocukları, yaşlı ve hastaları ziyaret ederek, onları hatırlamamız, eksikliklerini gidermemiz gerekmektedir. Ayrıca bu bayram vesilesi ile de şehit yakınları ile gazilerimizi ziyaret edip, fedakarlıkları için milletçe şükranlarımızı sunarak acılarını paylaşmak, ilgi ve şefkatimizi onlara hissettirmek en büyük sorumluluğumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, tüm insanlığa kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, değerli Kocaelili hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.