BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti Kocaeli’de Akşener’li bayramlaşma

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener aynı zamanda memleketi de olan Kocaeli’ye geldi. İYİ Parti İl Teşkilatı’na giderek bayramlaşma törenine de katıldı. 

02 Mayıs 2022 05:31
İYİ Parti Kocaeli’de Akşener’li bayramlaşma

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, eski Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş gibi isimler de Akşener’li bayramlaşma törenin de katılanlar arasındaydı. Akşener il binasında şöyle konuştu: 

Bazen düşünüyorum iyi ki bu yola çıkmışız. İyi ki bu yolda ısrar etmişsiniz. İYİ Parti kurulmamış olsaydı Türkiye’de ne konuşuluyor olacaktık. Hiçbir şey değişmemiş olacaktı. Bundan sonraki işimiz 13. Cumhurbaşkanını Millet İttifakının adayını yapmak. Kalpten inanıyorum Mecliste en az 360 milletvekili alacağız. Partimiz birinci parti olacak. Başbakanlığa talibiz. Birinci parti olacağımıza inanıyoruz. Bu harami düzeni helal oylarımız ile yıktığımız yeni bir döneme gelmiş bulunuyoruz. İyi ki varsınız. Akşener daha sonra bu kentte ikamet eden akrabalarıyla bayramlaşmak için il binasından ayrıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.