BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KİHMED ev sahipliğinde geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi

Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED) ev sahipliğinde, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi, Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneği (KİSA), Ensar Vakfı Kocaeli Şubesi, Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, İHH Kocaeli İnsani Yardım Derneği, Tügva Kocaeli İl Temsilciliği ortaklığında, İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesinde Ramazan bayramı nedeniyle geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi.     

04 Mayıs 2022 01:27
KİHMED ev sahipliğinde geleneksel bayramlaşma programı gerçekleştirildi

Kuran-ı kerim tilavetiyle başlayan programda, İzmit Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü sayın Mustafa YAĞIZ,  Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunları Derneği (KİHMED) başkanı sayın Ali KÜÇÜKKESKİN, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi başkanı sayın Feyzi UTAŞ, Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneği (KİSA) başkanı sayın Nebi KARAKOYUN, Ensar Vakfı Kocaeli Şubesi başkanı sayın Süleyman SARAÇ, Kocaeli Öncü Gençlik ve Spor Kulübü başkanı sayın Resul TEMEL, İHH Kocaeli İnsani Yardım Derneği başkan yardımcısı sayın M. Hatip ERKINAY, Tügva Kocaeli İl Temsilcisi sayın Yasin KAPLAN, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü sayın Ömer AKMENŞEN ve önceki dönem başbakan yardımcısı olan şimdi ise Kocaeli milletvekili olarak görev yapan, okul mezunu sayın Fikri IŞIK, bayramlaşma programında selamlama konuşmalarını yaparak pandemi süreci nedeniyle uzun zamandır biraya gelemediklerini, şimdi ise bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını, bayram tebriklerini ifade ettiler. Daha sonra hasret gidererek okulun avlusunda bayramlaşma gerçekleştirildi. Hatıra fotoğrafları çekimi sonrasında program sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.