banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Kendini iple ağaca asarak canına kıydı

İzmit’te uzun yıllar berberlik yapan, daha sonrada Erzurum’a taşınan Habib Kılcı (47) akrabalarını ziyaret etmek, gezip dolaşmak için geldiği Kocaeli’nin Derince ilçesinde kendisini iple ağaca asarak canına kıydı. 

09 Mayıs 2022 18:19
Kendini iple ağaca asarak canına kıydı

Derince Yenikent Mahallesindeki mesire alanında ağaca asılı halde bulunan cesedin Habib Kılcı’ya (47) ait olduğu ortaya çıktı. İzmit Çınarlı Camii mevkiinde uzun yıllar berberlik yapan ama daha sonra memleketi Erzurum’a taşındığı öğrenilen Habib Kılcı, akrabalarını ziyaret ve gezip dolaşmak için geldiği Derince Yenikent Mahallesi’ndeki mesire alanında kendisini iple ağaca asarak canına kıydı. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen evli 2 çocuk babası Kılcı’nın cenazesi Kartepe Sarımeşe’de toprağa verildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393