banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

CHP’liler 81 yeni seçmeni kapı kapı ziyaret edecek

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç, dün akşam İl Binasında gerçekleştirilen Gençlik Kollarının yönetim kurulu toplantısına katılarak, mayıs ayı içerisinde gençliği yoğun bir programın beklediğini, Kocaeli’ de ilk defa oy kullanacak 81 bin seçmeni ziyaret ederek seçim startını vereceklerini açıkladı. 

10 Mayıs 2022 13:59
CHP’liler 81 yeni seçmeni kapı kapı ziyaret edecek

CHP Kocaeli Gençlik Kollarının günlerdir hazırlandığı yeni seçmen ziyaretleri ile ilgili açıklamalarda bulunan ARDUÇ, Gençlik Kolları İlçe Başkanlarımızla, genç meclis üyelerimizle, gönüllü arkadaşlarımızla Kocaeli’ de seçim startını vereceğiz. İlk Defa oy Kullanacak 81 bin seçmeni kapı kapı ziyaret edip, genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun mektubunu seçmenlerimize teslim edeceğiz. Bununla ilgili ilçelerde yeni seçmen komisyonlarımızı kurduk, 14 Mayıs Cumartesi günü il binamızda eğitimleri tamamlayıp, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı bir programla startı vereceğiz. 

19 MAYIS’TA ANKARA’ DA OLACAĞIZ

Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Marmara Bölge Sorumlusu Caner ARDUÇ, “ 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında Kocaeli Gençlik Örgütlerimiz  Ankara’ da Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Anıtkabir’ e yapılacak yürüyüş için maksimum katılımla ilimizi temsil edecek. Her ilçemizden kalkacak otobüsler ile 500 genç arkadaşımızla yürüyüşte yerimizi alacağız bu noktada il gençlik kollarımız gerekli çalışmaları yapıyorlar” dedi.

21 MAYIS’ TA DA MİLLETİN SESİ MİTİNGİMİZ İÇİN BURSA’ DA OLACAĞIZ

Geçtiğimiz aylarda Mersin’ de yapılan Milletin Sesi Mitingimiz sonrası 2 miting’ in bölgemizde Bursa ilimizde yapılacağını söyleyen Marmara Bölge Sorumlusu Arduç, Bölge sorumlusu olarak miting için önümüzdeki 1 hafta boyunca Bursa’ da olacağını belirtti.  Arduç, Ekonomik sıkıntılardan bunalmış, geçinemeyen milyonlarca vatandaşımızın sesi olduk, olmaya’ da devam edeceğiz. Bu Sebeple Bursa’ da yapılacak Miting ülkemizin geleceği için çok önemli, Bursa’ dan 21 Mayıs’ ta tüm Marmara’ ya ve tüm Türkiye’ ye yeni mesajlar verilecek. Bizde Gençlik örgütleri olarak Bursa’ da 21 Mayıs’ ta Kent Meydanında saat 17:00’ de gerçekleştirilecek Milletin Sesi 2 Mitingimiz için 1 hafta boyunca sokak sokak gezerek vatandaşlarımızı mitinge davet edeceğiz. Milletin Sesi Mitingimiz için gelin sesimize güç verin diyeceğiz. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.