BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Yeniden Refah’ta Mustafa Can adaylıktan çekildi

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’na aday olduğunu aylar önce kamuoyuna duyuran Mustafa Can, Pazar günü gerçekleştirilecek kongreye sayılı günler kala adaylıktan çekildiğini açıkladı. 

11 Mayıs 2022 08:23
Yeniden Refah’ta Mustafa Can adaylıktan çekildi

Yeniden Refah Partisi’nde halen Kocaeli İl Başkanı olarak görev yapan Mehmet Aras, 15 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek kongreye tek aday olarak girecek gibi görünüyor. Bu kongreye Genel Başkan Fatih Erbakan’ın da katılacağı ilan edilmişti.

İl Başkan adaylığından çekilen Mustafa Can’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle: 

Bazı mücadelelerin kazananı olmaz, bende kimsenin kaybetmesine müsaade etmeyeceğim. 15 Mayıs 2022 Pazar günü yapılacak Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl 2.nci olağan kongresinin Genel Başkanımızın katılımıyla coşku ve heyecan içerisinde gerçekleşmesi için Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl başkanlığı adaylığından feragat ediyorum. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393