BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Vali Yavuz’dan Hemşireler Haftası mesajı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Hemşireler Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. 

11 Mayıs 2022 09:21
Vali Yavuz’dan Hemşireler Haftası mesajı

İşte o açıklamanın içeriği:

Sağlık hizmetinin temel unsurlarından biri olan ve ülkemizin sağlık hizmetlerinin sunumunda üstlendikleri görev ve sorumluluk anlayışıyla kutsal bir mesleği ifa eden hemşirelerimiz; bireyin, ailenin ve toplumun sağlığını korumakta, geliştirmekte ve hastalık halinde iyileştirme hizmeti vererek, yurdumuzun her tarafında büyük bir fedakârlıkla görev yapmaktadırlar.

Sağlık teşkilatımızın en önemli unsurlarından biri olan hemşirelerimiz, zorlu çalışma şartlarına rağmen üstlenmiş oldukları görev ve sorumluluk anlayışı ile insanımıza fedakârca hizmet vermektedirler. Sabır, sevgi ve saygıya dayalı meslek anlayışı ile din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin, insan hayatında hiçbir şeyle yeri değiştirilemeyecek olan sağlık gibi önemli bir alanda hizmet veren hemşirelerimiz, tüm hasta vatandaşlarımızın tedavi edilmesinde etkili olan en dinamik güçtür.

Dünyanın en zor ve en onurlu işlerinden birini yapan, sabırla, hoşgörüyle, özveriyle çalışarak insanlığa hizmet eden hemşirelerimiz, sağlık sistemimizin bu günlere gelmesinde çok önemli katkılarda bulunmuşlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle, sağlık ordumuzun birer neferi olan, ülkemizin her köşesinde insan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin sonsuz sabır, her türlü özveri, gayret ve sevgi ile mesleğini icra etmeye çalışan değerli Hemşirelerimizin 12-18 Mayıs “Hemşireler Haftasını” kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.