banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Fatih Erbakan Pazar günü ilimize gelecek

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanlığı Pazar günü yapılacak olan il kongresi öncesinde son il toplantısını basına açık şekilde yaptı. Toplantıda il kongresi öncesinde mevcut il yönetimi ile son istişareler yapıldı. Yeni yönetim ve yeni dönem ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.  

12 Mayıs 2022 20:50
Fatih Erbakan Pazar günü ilimize gelecek

HALKIMIZ AYAĞIMIZA AYAKKABI ALIYOR, CEBİMİZE PARA KOYUYOR

Toplantı sonrasında basına açıklamalarda bulunan Mehmet Aras Yeniden Refah Partisinin ilk seçimde güçlü bir şekilde meclise gireceğini ifade etti. Aras partisine halkın verdiği desteği gösteren bir hediye hakkında basını bilgilendirdi. Ramazan ayında her gece ilçelerde yaptıkları programlar devam ederken, gündüz vakti partide bulunduğu sırada kargo yoluyla kendisine bir ayakkabı kutusu gönderildiğini belirten Aras, bu kutuyu basına gösterdi ve hikayesini anlattı. 

“İlçelerimizden birisinde yaşayan bir kardeşimiz tarafından bana bir ayakkabı kutusu gönderildi. Kutunun içinden bir çift ayakkabı, 50 lira para ve el yazılı bir mektup çıktı. İlk başta şaşkınlık içinde kutuyu açtım. Mektubu okuduğumda çok duygulandım. Yanımda bulunan tüm arkadaşlar benimle aynı hissi yaşadılar. Mektubu gönderen vatandaşımız rahat yürü diye ayakkabı yolladım diyor. 50 lirayla arabana yakıt koy, bir kapı fazla gez diyor. Ve ekliyor sizin arkanızda sayıları milyonları bulan kısık sesliler var. Arkanızda bizler varız diyor. Halkımız ayağımıza ayakkabı alıyor, cebimize para koyuyor. Vatandaşın bu desteği bizi iktidara taşıyacak”

MİLYONLUK ARABALARINI ELLERİNDEN ALACAĞIZ

Aras Kocaeli kongresi sonrasında tam anlamıyla seçim çalışmalarına başlayacaklarını belirtti. Bu tempoyla yoluna devam edecek il yönetimini pazar günü kamuoyuna tanıtacaklarını belirten Aras; “iktidara geldiğimizde saraya girmeyeceğiz. Arsızın, hırsızın, yolsuzun, uğursuzun düzenini bozacağız. Hortumunu keseceğiz. Adil yöneteceğiz. Adaletle bölüşeceğiz. KPSS den yüksek puan alan üniversite mezununu işsiz bırakıp, lise mezununu işe almayacağız. Milletin parası ile 10 milyonluk arabaya binenlerin arabalarını ellerinden çekip alacağız. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393