banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Atakent Cihan Hastanesi Hemşireler Haftası’nı görkemli bir organizasyon ile kutladı  

Özel Atakent Cihan Hastanesi 12 Mayıs Hemşireler Gününü ve Haftasını, hastane lobisinde düzenlenen kokteyl ile kutladı. Etkinlikte bir araya gelen hemşireler, hekimler ve hastane çalışanları kutlama pastasını hep beraber kesti.  

13 Mayıs 2022 14:57
Atakent Cihan Hastanesi Hemşireler Haftası’nı görkemli bir organizasyon ile kutladı  

Geniş bir katılım ile gerçekleşen kutlamada Atakent Cihan Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Yaren Akkurt, Genel Müdürü Latif Sezgin, Genel Müdür Yardımcıları Saadet Baltacıoğlu ve Gültekin Görüm, Başhekim Uzm. Dr. Ali Osman Onat ile Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Gülhan Taner bulundu. Tüm hemşirelerin Hemşireler Haftasını kutlayan Atakent Cihan Hastanesi Genel Müdürü Latif Sezgin, “Hemşirelik haftası 1974’ten bu yana kutlanıyor. Hekimlik mesleğinden sonra gelen en zor görevlerden birini icra ediyorsunuz. Bu görevin kutsallığını tarif etmek gerçekten çok zor. Böylesi yüce bir mesleği özveriyle icra eden hemşirelerimizin hemşireler haftasını kutluyorum” diye belirtti. 

Hemşirelik mesleğinin değer ve önemine vurgu yapan Atakent Cihan Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Osman Onat, “Sizler bu sektörün mihenk taşısınız. Sizler olmadan sağlık sektörünün ve biz doktorların hiçbir görevinin dört dörtlük icra edilemeyeceğinin farkındayız. Sizlersiz olmaz. İyi ki varsınız ve hep var olun!” diye konuştu.

Gerçekleştirdiği konuşmada ekip olmanın önemi ve değerine vurgu yapan Atakent Cihan Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Gülhan Taner, “Ekip olarak sizlerle çalışıyor olmaktan gerçekten çok büyük onur ve gurur duyuyor, kendimi çok şanslı hissediyorum. Sizlerle ilgili övgü dolu sözler duymak beni çok onure ediyor. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.Canlı müzik eşliğinde devam eden organizasyonda günün anlam ve önemini birlikte hatırlayan tüm hemşireler ve sağlık çalışanları, kutlama pastasını hep birlikte kesti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393