banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmitli iş insanı Uçar ölümden döndü

İzmitli iş insanı Altınay Uçar Ankara Polatlı’da kontrolden çıkarak karşı şeritten gelen bir tırın aracının tam önünde devrilmesi nedeniyle şok eden anlar yaşadı. Direksiyonu kırarak bu kazadan son anda kurtuldu. 

13 Mayıs 2022 06:52
İzmitli iş insanı Uçar ölümden döndü

Protem Endüstriyel Temizlik şirketinin sahibi, İzmitli iş insanı Altınay Uçar bayi ziyareti nedeniyle gittiği Ankara’dan Afyon'a geçmek için aracıyla yola çıktı. Polatlı sınırları içindeki bölünmüş yolda karşı şeritte direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi nedeniyle kontrolden çıkan gıda yüklü 33 DDA 52 tır bariyerleri ve aradaki kanalı da aşarak Altınay Uçar yönetimindeki 34 CBA 102 plakalı aracın önünde devrildi.

Altınay Uçar direksiyonu kırarak devrilen tıra çarpmaktan son anda kurtuldu. Uçar kazayla ilgili yöneltilen soruya şöyle yanıt verdi: İşim nedeniyle çoğu zaman il dışına çıkıyorum. Bugün kazayı 3-5 saniye ile atlattım, Allah korudu. Trafikte sadece kendimize değil dışardan gelecek etkenlere de dikkat etmeliyiz. Bu kazada vefat eden tır şoförüne Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.