BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Marmara Ordulular Derneği’nden Bahar Şenliği

Kocaeli Marmara Ordulular Derneği yönetimi 18-22 Mayıs tarihleri arasında 3 gün sürecek olan Bahar Şenliği organizasyonuna daha imza atmaya hazırlanıyor. 

14 Mayıs 2022 04:26
Marmara Ordulular Derneği’nden Bahar Şenliği

Tüm Kocaelilileri Bahar Şenliğine davet eden Marmara Ordulular Dernek Başkanı Mehmet Cun; 18 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00'da Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesi Meydanında başlayacak olan şenliğimizde siz değerli hemşerilerimizi görmek bizleri onurlandıracaktır. 

Bizler gönül birlikteliğiyle birbirlerine bağlı insanlarız. Çünkü bizler biliyoruz ki birliktelikten güç doğar, sevgi doğar. Bu güzel gönül birlikteliğimizde hep beraber olmak dileğiyle şeklinde konuştu. Necati Duman’ın Şenlik ağası olduğu Bahar Şenliği’nde sirk gösterisi, halk oyunları dışında yerel sanatçılar da sahne alacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.