BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Avrupa Günü Bisiklet Etkinliği’nde yüzlerce kişi pedal çevirdi

Kocaeli Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi’nin düzenlemiş olduğu ‘Avrupa Günü Bisiklet Etkinliği’ne bisiklet tutkunları yoğun ilgi gösterdi.  Kocaeli Sanayi Odası’ndan başlayıp Seka Kamp Alanı’na kadar 200’ü aşkın kişi pedal çevirdi 

15 Mayıs 2022 03:12
Avrupa Günü Bisiklet Etkinliği’nde yüzlerce kişi pedal çevirdi

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) AB Bilgi Merkezi, beşinci bisiklet etkinliğini yine yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Her yıl 9 Mayıs’ta kutlanan Avrupa Günü çerçevesinde ‘Avrupa Günü Bisiklet Etkinliği’ 200’ü aşkın bisiklet tutkunu ile yapıldı.Katılımcılar hep birlikte pedal çevirmenin keyfini yaşadı.  Kocaeli Sanayi Odası’ndan başlayıp Seka Kamp Alanı’na kadar pedal çeviren grup, geçtikleri güzergahlarda eğlenceli görüntüler oluşturdu. 

YOĞUN KATILIM

Sabahın erken saatlerinde Kocaeli Sanayi Odası Hizmet Binası önünde toplanmaya başlayan grup, burada dağıtılan tişörtleri, şapkaları ve bandanaları aldıktan sonra hazırlıklarını tamamladı. Etkinliğe; Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü İbrahim Aktürk, Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Ziyaülhak Sarıgül,  KSO Genel Sekreteri Memet Barış Turabi, Genel Sekreter Yardımcısı Egemen Mert ile KSO personeli katılım sağladı. Ayrıca bisiklet kulüpleri de etkinliğe ilgi gösterdi. Saat 09.00’da başlangıç düdüğünün çalmasıyla etkinlik başladı.  Güzergah boyunca renkli görüntülere sahne olan etkinlik kapsamında Köseköy’de kısa bir su molası verildi.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Daha sonra Seka Kamp Alanı’na kadar durmaksızın pedal çeviren katılımcılar, kamp alanında turu tamamladı. Burada yapılan ikramları tadan ve kısa bir dinleme molası veren katılımcılara hitap eden KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “Avrupa Günü çerçevesinde düzenlemiş olduğumuz bu keyifli etkinliği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Haftası’na denk gelen etkinliğimiz daha da anlam kazandı. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

VALİ YARDIMCISI KARŞILADI

Kocaeli Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü İbrahim Aktürk de katılımcılara teşekkür ettikten sonra bisiklet tutkunlarını Seka Kamp Alanı’nda karşılayan Kocaeli Vali Yardımcısı Ali Ada da “Böylesi güzel bir etkinliğe ev sahipliği yapan Kocaeli Sanayi Odası’nı ve AB Bilgi Merkezi yönetimi ile çalışanlarını kutluyorum. Sizler de bu etkinliğe katılarak daha anlamlı kıldınız, katılımınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Ardından otobüslerle başlangıç noktasına dönülerek etkinlik tamamlandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393