BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı EYT mitingine katıldı

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı bugün İstanbul Maltepe’de gerçekleşen EYT Mitingine katılarak destek oldu. 

15 Mayıs 2022 17:15
İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı EYT mitingine katıldı

İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İlçe Başkan Yardımcısı Erol Derin ve İlçe Yöneticisi Hakan Tamer Kocaeli EYT İl Temsilciliğinin organizasyonunda Maltepe Mitingine katıldılar.

Miting sonrası bir açıklama yapan İlçe Başkanı Filiz;"EYT'li kardeşlerimizle birlikte destek olmak adına İstanbul Maltepe mitingine katıldık. Oldukça kalabalık ve coşkulu bir topluluk vardı. Böyle ucube bir sistemin içerisinde insanların haklarına sahip çıkması çok önemli. EYT haktır, iktidar vatandaşlarımızın emeklerinin karşılığını ve haklarını vermemekte direniyor. Emeklilikte saraya takılan vatandaşlarımızın haklarını İYİ Parti iktidarında biz vereceğiz" dedi.

Mitingde İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta'yla da koyu bir sohbet gerçekleştiren Pelin Coştur Filiz ve ekibi her zaman haklarını arayanların yanında olacaklarını ifade ettiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.