BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Akmeşeliler’de bayrak değişimi

Kurucu başkanlığını Sebahattin Demiray’ın yaptığı Akmeşe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 1. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Başkan Demiray genel kurulda başkanlık bayrağını Fatih Aktürk’e devretti. Aktürk eski başkan Demiray’a hizmetlerinden dolayı plaket taktim etti. 

16 Mayıs 2022 18:55
Akmeşeliler’de bayrak değişimi

YENİ BAŞKANIN İLK MESAJI

Demiray’dan bayrağı devralan yeni başkan Fatih Aktürk: “Derneğimize ve beldemize bu güne kadar hizmet eden ve bu derneğin kuruluşundan bu güne kadar gelmesine katkıda bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Eski başkanımıza ve yönetimde görev yapan arkadaşlarımıza da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu gün itibari ile derneğimizde bayrağı devralıyoruz. Bu bir hizmet meselesi. Akmeşe’nin bir ucundan diğer ucuna kadar herkesi kucaklayacak bir yönetim kurulu ile Akmeşe’mize hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz Akmeşe’yi seviyoruz” dedi.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Başkan: Fatih Aktürk

Yönetim Kurulu: Ahmet Kızıltan, Ömür Karakurt, Umutcan Turgan, Kadir Can Yılmaz, Samet Bozkurt, Coşkun Kuşçu, Emir Efe, Sabri Boztaş, Recep Aktürk, Ceyhun Sevilen

Denetleme Kurulu: Taner Karakurt, Efecan Sevilen, İbrahim Bozkurt

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.