BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit konserli KOİDER Bazaar Alışveriş Festivali

Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenecek olan KOİDER Bazaar Alışveriş Festivali 21-22 Mayıs tarihlerinde İzmit Kent Meydanı’nda gerçekleştirilecek. 

16 Mayıs 2022 09:44
İzmit konserli KOİDER Bazaar Alışveriş Festivali

Kocaeli İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği tarafından her yıl düzenlenen KOİDER Bazaar Alışveriş Festivali bu yıl 3. kez gerçekleştirilecek. Kentin ekonomisine hareket getirmek ve KOİDER üyelerinin ticari ilişkilerini geliştirmek için düzenlenen festival, 21-22 Mayıs tarihlerinde İzmit Kent Meydanı’nda yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin de katkıda bulunduğu festivalde dopdolu bir program davetlileri bekliyor. Onlarca farklı firmanın stand açacağı festivalde, kostüm defileleri, bando gösterisi, workshoplar ve ücretsiz halk konseri gerçekleştirilecek. 21 Mayıs Cumartesi günü ünlü sanatçı Emre Kaya İzmit Kent Meydanı’nda sahne alacak. 22 Mayıs Pazar günü ise Dj Ali Taş 90’lar şovuyla İzmitlilere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

21 Mayıs Cumartesi günü saat 14:00’te protokol üyeleri ile birlikte resmi açılış gerçekleştirilecek. Konserler her iki gün de saat 21:00’de başlayacak ve konserlere katılım ücretsiz olacak. Alışveriş standlarında ise festivale özel indirimler sunulacak.

Ayrıca Türkiye’de kurulan ilk iş kadını dernekleri federasyonu olan Girişimci İş Kadınları Federasyonu (GİFED) ‘in kurucu üyesi olan KOİDER, 20 Mayıs tarihinde düzenleyeceği stratejik planlama çalıştayı ile ülkenin dört bir yanından kadın derneklerini şehrimizde ağırlayacak. Çalıştayda GİFED’in yol haritası çıkartılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.