banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Atakent Cihan Hastanesi’ni ziyaret etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili, İçişleri Komisyonu üyesi ve Türkiye-Macaristan Parlamentolar Arası dostluk Grubu Başkanı olan Cemil Yaman, Özel Atakent Cihan Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt’u makamında ziyaret etti.  

16 Mayıs 2022 18:09
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman Atakent Cihan Hastanesi’ni ziyaret etti

Özel Cihan Hastanesi, kısa bir süre önce Atakent Sağlık Grubu tarafından satın alınmış ve Atakent Cihan Hastanesi ismi ile sağlık hizmeti sunumuna devam etmeye başlamıştı. Gruba hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kocaeli’nin sevilen iş insanlarından olan ve Atakent Sağlık Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Kemalettin Akkurt’u makamında ziyaret etti. 

Akkurt’un yatırımını yaptığı Atakent Sağlık Grubu’nun Yalova ve Bursa’da faaliyet gösteren hastane ve tıp merkezlerinin ardından Kocaeli’de Cihan Hastanesi’ni gruba dahil ederek büyümesinden mutluluk duyduklarını belirten Yaman, yenilenen vizyonu ile daha da büyüyen hastanenin Kocaeli’de sunulan sağlık hizmetlerine kıymetli bir değer kazandırdığını ifade etti. Genel sağlık politikaları hakkında Akkurt ile görüş alışverişinde bulunan Yaman, Atakent Cihan Hastanesi’ne başarılar diledi.  

Kaliteli sağlık hizmeti sunumu konusunda özenli ve dikkatli olduklarını belirten Atakent Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt, gerçekleştirdikleri faaliyetlerde hastaların konforu ve memnuniyetini odağa alarak hizmet standartlarını belirlediklerini, böylelikle başarılı bir sağlık yönetimi sürecine ulaştıklarını ifade etti. Görüşmenin sonunda Akkurt, nazik ziyareti için Cemil Yaman’a teşekkür eti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.