BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sokak köpekleri Sekapark’ta spor yapanları korkutuyor!

İzmit Sekapark yaz-kış vatandaşların akınına uğrayan yerlerden biri. Havaların ısındığı şu günlerde doğal olarak o bölgedeki hareket arttı. Fakat sokak köpekleri bazı vatandaşları korkutuyor. Oysa o köpeklerin hiçbiri saldırgan da değil, insanlara doğru yaklaşmalarının tek nedeni de yiyecek bir şey verir beklentisidir. 

17 Mayıs 2022 03:24
Sokak köpekleri Sekapark’ta spor yapanları korkutuyor!

Lakin köpekleri anlayamayanlarda haliyle bu durumu abartarak gözlerinde büyütebiliyorlar. Sekapark’taki sokak köpeklerinin doyurulması gerekiyor. Onlara bir beslenme alanı oluşturmak ve o noktaya da mama bırakmak lazım. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi görevlilerinden biri her gün aynı alana mama koyarsa hiçbir problem de çıkmaz.

İnsanları rahatsız ediyorlar diye köpekleri telef etmek, ya da başka bir bölgeye taşımak, veya kafese kapatmak insani de, vicdani de değildir. Tok olan köpekler insanların yanlarına gelmezler, tam tersine bir köşeye kıvrılıp uyurlar.

Son günlerde sabahları spor yapmak için Sekapark’a gelenlerin ellerinde sopalar olduğunu görenleri bu durum şaşırtıyor. Belli ki köpeklerden korktukları için yanlarına sopa alıyorlar. Tekrar ediyoruz; bu sorunu çözmenin tek yolu o köpeklerin bir görevli tarafında doyurulmasıdır. Böylece herkes sabahları istediği gibi sporda yapacak, köpekler tok oldukları için yanlarına da gelmeyeceklerdir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.