BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesinin kütüphane kafe projesi hızla ilerliyor

İzmit Belediyesi tarafından Belsa Plaza’da hayata geçirilecek olan yeni sosyal alan kütüphane kafede çalışmalar hızla ilerliyor 

17 Mayıs 2022 23:04
İzmit Belediyesinin kütüphane kafe projesi hızla ilerliyor

İzmit Belediyesinin, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde faaliyete açtığı İzmit Belediyesi Kütüphanesi’ne yoğun ilgi gösteren gençler için ikinci bir kütüphane daha hayata geçiriliyor. Belsa Plaza’da gençler için yeni sosyal alan olacak kütüphane, gençlere ders çalışabilme, kitap okuyabilme, kendilerini geliştirme ve dinlenme alanı görevi görecek. 402 metrekare kütüphane ve 421 metrekare kafeterya olmak üzere toplam 823 metrekareden oluşacak yeni sosyal alan çocuklar, gençler ve yetişkinlerin uğrak noktası olacak. 

BOYAMA VE BAKIM ÇALIŞMALARI TAMAM

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından projesi hazırlanan Belsa Plaza’da yer alacak kütüphanenin mimari, elektrik, aydınlatma ve klimalandırma, boya ve bakım çalışmaları tamamlandı. Oturma gruplarının da yerleştirilmeye başladığı kütüphane kafede çalışmalar hızla ilerlerken en kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.