BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmit Belediye Meclis’i Ersin Alpaslan’ı unutmadı

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden İzmit Belediyesi AK Parti meclis üyesi Ersin Alpaslan İzmit Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı 2.birleşimi 1. Oturumunda unutulmadı 

17 Mayıs 2022 11:08
İzmit Belediye Meclis’i Ersin Alpaslan’ı unutmadı

İzmit Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı 2.birleşimi 1. Oturumu tek gündem maddesinin görüşülmesi ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in başkanlığıyla gerçekleştirildi. Meclisin tek gündem maddesi 2021 yılı Kesin Hesabı oy birliğiyle geçti. 

YERİ BOŞ BIRAKILDI

Meclisin asıl gündemi ise geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden AK Partili meclis üyesi Ersin Alpaslan’dı. Başkan Hürriyet ve grup başkan vekilleri Alpaslan’ın sevenlerine baş sağlığı diledi. Ersin Alpaslan’ın başkanlık divanındaki yeri boş bırakılırken, yerine merhum meclis üyesinin fotoğrafı konuldu. 

“BÜTÜN KENTE SABIR DİLİYORUM”

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi Mayıs Ayı Meclisinin 2. Birleşiminin 1. Oturumunda yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; “Çok kıymetli çalışma arkadaşımız, değerli meclis üyemiz, AK Parti İzmit Meclis Üyemiz Ersin Alpaslan’ı ne yazık ki kaybettik. Şahsi olarak çok sevdiğim bir meclis üyemizdi. Çok çok üzüldüm. Hem AK Parti grubuna, hem sevenlerine, ailesine, bütün kente sabır diliyorum. 

“MEKANI CENNET OLSUN”

Rabbim mekanını Cennet etsin. Bütün ailesine İnşallah dayanma gücü versin. İyilikleri karşısına çıksın. Onu unutmayacağız. Burada, divanda güzel günlerimiz olmuştu, güzel sohbetlerimiz olmuştu. Bıraktığı hoş sedayı da unutmayacağız. Ruhu şad olsun, mekanı Cennet olsun, yattığı yerde huzur bulsun. Kendisini sevgi ve rahmetle anıyoruz.”

“BÜTÜN İZMİT’İN BAŞI SAĞ OLSUN”

Mecliste kürsüye gelen AK Parti Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş, “Bugün çok farklı bir havada farklı bir meclis yapıyoruz. Ben Leyla Atakan’a, çalışma arkadaşlarına, geçtiğimiz dönemde görev yaptığı esnada hayatını kaybeden CHP’den Şaban Sarıgülle abimize ve bugün küçük yaşlarımdan beri tanıdığım Ersin Abimiz’e rahmet diliyorum ve yakınlarına, bütün İzmit’e baş sağlığı diliyorum” dedi. 

“ÇOK DEĞERLİ BİR ARKADAŞIMIZDI”

CHP Grup Başkan Vekili Necat Çakır ise, “Bundan bir hafta önceydi, meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte meclis üyemizi işyerinde ziyaret ettik. Kendisiyle 2 saate yakın sohbet etme şansımız oldu. O görüşme son görüşmemiz oldu. Gerçekten çok değerli bir arkadaşımızdı. Böyle bir arkadaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Başta ailesi olmak üzere sevenlerine, yakınlarına, sabırlar diliyorum. Mekanı Cennet olsun. Allah rahmet etsin” ifadelerini kullandı. 

“ÜZÜNTÜM ÇOK BÜYÜK”

MHP adına kürsüye gelen Engin Duymaz da yaptığı konuşmada, “Ersin Alpaslan çocukluğumdan beri tanıdığım bir arkadaşımızdı. Ailesini tanırım, kendisini tanırım. Üzüntüm çok büyük. AK Parti’ye, ailesine, bütün sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393