BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Vali Yavuz’dan 19 Mayıs mesajı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. 

18 Mayıs 2022 02:51
Vali Yavuz’dan 19 Mayıs mesajı

İşte o açıklamanın içeriği: 

Asırlardır hür yaşayan aziz milletimizin, kendisine vurulmak istenen esaret zincirlerini parçalayarak yeniden şahlanışını simgeleyen Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı, birlik ve beraberlik içinde, huzur ve refah ortamında, bugünün anlam ve önemine yakışır bir şekilde kutlamanın heyecanı ve coşkusu içerisindeyiz.

Türk milletinin kendi kaderinde ve ülke yönetiminde yegâne söz sahibi olmasının miladı olan 19 Mayıs, Türk’ün esaret zincirini kırmak adına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde kıyama kalktığı kutlu bir gündür.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk; içinde bulunulan şartlar karşısında, istiklal mücadelesini fiilen başlatmak ve yeni bir devletin kuruluş yolunda ilk adımı atmak amacıyla yola çıkarken milletin bağımsızlık inancından, vatan sevgisinden, hür ve müstakil yaşama kararlılığından güç almıştır.

Sevgili Gençler, 

Değişimin anahtarı, gelişmenin itici gücü olarak, aziz milletimize, ülkemize ve insanlığa karşı sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getireceğinizden şüphe duymuyorum. Varlığınız ve dinamizminiz ülkemize değer katmaktadır.  Doğru ve kararlı adımlarla ülkemizi geleceğe taşıyacağınıza yürekten inanıyorum. 

İdeallerinin peşinden kararlılıkla giden, vatanını seven, ahlaklı, öz güvenli bireyler olarak yetişmeniz bizim en büyük arzumuzdur.  Ülkemizin geleceğinde söz sahibi olduğunuzda özveriyle çalışmaya ve ülkemizi daha parlak yarınlara taşımaya hazır olmalısınız.

Sizleri seviyor, sizlere güveniyor ve sizlerle gurur duyuyoruz.

Ülkemizin yükselmesinde ve muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefinde kilit rol oynayacak gençlerimize inancımızla bağımsızlık mücadelemizin 103. yıl dönümünde başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve eşsiz komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, vatan için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını yürekten kutluyor, sevgilerimi sunuyorum.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393