BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi tescilli konağın bakımını tamamladı

Tarihi değerlerine sahip çıkan İzmit Belediyesi, Hacıhasan Mahallesi 402 Ada 1 Parsel’de yer alan tescilli konağın bakım ve tadilatını tamamlayarak kullanıma hazır hale getirdi 

19 Mayıs 2022 10:01
İzmit Belediyesi tescilli konağın bakımını tamamladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle kentin tarihi yapılarına sahip çıkmaya ve onarımını gerçekleştirmeye devam eden İzmit Belediyesi bir konağın daha bakım ve onarımını yaptı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı Plan Proje birimi tarafından Hacıhasan Mahallesi 402 Ada 1 Parselde yer alan tescilli konak için KUDEB’ten gerekli izinlerin alınmasının ardından onarım ve tadilat işlemleri tamamlandı. 

KULLANIMA HAZIR HALE GETİRİLDİ

Ekipler çalışmalar kapsamında zeminlerin bakımını yaparak koruyucu sürülmesi işlemi ile daha güvenli hale getirdi. Tüm ahşap pencerelerin bakımı ve koruyucu sürülmesi işlemi, mozaik zeminlerin bakımı, iç dış cephe horasan tadilatları ve boya işlemleri tamamlandı. Tescilli konak yeniden fonksiyon kazandırılmak üzere kullanıma hazır hale getirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.