BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Cezmi Çiçek’e şantaj suçlamasıyla gözaltına alındılar

İş insanı Cezmi Çiçek’ten gelen şantaj suçlaması nedeniyle ilimizde bir internet gazetesinin faaliyet merkezinde polisler arama yaptı. İnternet Gazetesi Sahibi Faruk Bostan ile Selam TV’nin eski yayın yönetmeni ve Kocaeli İlme Hizmet Vakfı eski Genel Başkanı Abdullah Kaya gözaltına alındı. 

19 Mayıs 2022 23:12
Cezmi Çiçek’e şantaj suçlamasıyla gözaltına alındılar

Bilindiği gibi iş insanı Cezmi Çiçek’in sahibi olduğu Vadi Besicilik firmasının Gölcük’teki Beyoğlu deresine 360 ton hayvan dışkısı bırakarak kötü kokuya ve çevre katliamına sebep olduğu ortaya çıkmıştı.

Bu nedenle Vadi Besicilik firmasına da 367 bin lira ceza kesilmişti. Yaklaşık 1 ay sonra yaşanan bu gerçeğin haber sayfalarında yer aldığı internet gazetesi yöneticilerinin gözaltına alınması da dikkat çekici biri durum. Bostan ve Kaya Emniyet’te ifadelerinin alınmasının tamamlanma işleminden sonra adliyeye sevk edilecekler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.