BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Hürriyet: Tüysüzler Çınar Çocuk Evi bölgeye değer katacak

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Tüysüzler Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Çınar Çocuk Evi’nin ikincisinde inceleme gerçekleştirdi 

21 Mayıs 2022 02:07
Hürriyet: Tüysüzler Çınar Çocuk Evi bölgeye değer katacak

İzmit Belediyesi gelişen ve değişen dünyaya ayak uyduracak, yeniliğe açık, ahlaklı, zeki, düşünen ve yaratıcı çocuklar yetiştirmeyi hedeflediği Çınar Çocuk Evi’nin ikincisini Tüysüzler Mahallesi’nde hayata geçiriyor. Yaklaşık 580 metrekarelik iki katlı Tüysüzler Mahalle Konağı’nın mevcut halinin güncellenerek bölge halkına kazandırılacağı projede çalışmalar hızla devam ediyor. 

BÖLGEYE DEĞER KATACAK

Resmi tatillerde de sahadan ayrılmayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Tüysüzler Çınar Çocuk Evi’nde yapılan çalışmaları inceledi. Proje ekibinden bilgi alan Başkan Hürriyet, hayata geçirilecek olan Çınar Çocuk Evi’nin bölgeye değer katacağını ifade etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393