BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Malta Sosyal Tesisi için geri sayım sürüyor

İzmit Belediyesi,  Malta Mahallesi’ne hareketlilik getirecek ve vatandaşlara nefes aldıracak Gülümse Kafe Malta Şubesi’nin yapım çalışmalarında son aşamaya geldi 

21 Mayıs 2022 11:58
Malta Sosyal Tesisi için geri sayım sürüyor

Kentte vatandaşların nefes alabileceği ve sosyalleşebileceği alanlar kazandırmaya devam eden İzmit Belediyesi, bir süredir yapımına devam edilen Gülümse Kafe Malta Şubesi projesinde son aşamaya geldi. Malta Mahallesi 524. Ada’da bulunan alana yapılan sosyal tesis ve kafeterya ile bölge halkı, hem sosyalleşebileceği hem de şehrin stresinden uzaklaşabileceği yeni bir alana kavuşacak. 

KISA SÜREDE HİZMETE AÇILACAK

92 metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 185 metrekareden oluşan kafeteryanın yer alacağı proje, vatandaşların sosyalleşmeleri için gereken tüm alternatifleri bünyesinde barındıracak. Yapım çalışmaları tamamlanmak üzere olan proje, çevre düzenlemesi ve mobilyalarının montajı sonrası kısa süre içerisinde İzmitlilerin hizmetine açılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.